Om DKCEFT

Dansk Center for Emotionsfokuseret Terapi ejes og ledes af Jette Simon. Centeret er godkendt som det danske affilate center af ICEEFT – International Center for Excellence in Emotionally Focused Therapy, grundlagt af Dr. Sue Johnson.

Vores formål er at styrke kendskabet til og udbredelsen af Emotionsfokuseret terapi i Danmark, samt at støtte op om et levende netværk blandt udøvere af Emotionsfokuseret terapi. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde ressourcer i form af  kurser og supervision til psykologer og psykoterapeuter, der ønsker at uddanne sig i Sue Johnson-modellen. Derudover ønsker vi at gøre det lettere for par, at finde frem til terapeuter, der praktiserer Emotionsfokuseret Parterapi eller tilbyder Hold Me Tight®-kurser for par.

Har du spørgsmål eller henvendelse vedrørende Dansk Center for Emotionsfokuseret Terapi er du velkommen til at kontakte Jette Simon.

Har du spørsmål eller ændringer til sitet www.dkceft.dk, herunder medlemsskab og oprettelse i terapeutliste mv, er du velkommen til at kontakte Lone Algot Jeppesen som er ansvarlig for driften af sitet www.dkceft.dk.

 

Tak for din tilmeldning. Du vil nu modtage vores korte nyheder.