Kontaktpersoner:

Dansk Center for Emotionsfokuseret Parterapi er stiftet og ledes af Jette Simon og Steen Rassing. Centeret er godkendt som det danske affilate center af ICEEFT – International Center for Excellence in Emotionally Focused Therapy, grundlagt af Dr. Sue Johnson.

Vores formål er at styrke kendskabet til og udbredelsen af Emotionsfokuseret Parterapi i Danmark, samt at støtte op om et levende netværk blandt udøvere af Emotionsfokuseret Parterapi. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde ressourcer i form af  kurser og supervision til psykologer og psykoterapeuter, der ønsker at uddanne sig i metoden. Derudover ønsker vi at gøre det lettere for par, at finde frem til terapeuter, der praktiserer Emotionsfokuseret Parterapi eller tilbyder Hold Me Tight®-kurser for par.

Har du spørgsmål vedrørende Dansk Center for Emotionsfokuseret Parterapi, herunder ændringer til kursusliste eller terapeutliste, er du velkommen til at kontakte Steen Rassing.

 

Ønsker du medlemskab af DKCEFT

Du kan blive medlem af DKCEFT hvis du opfylder følgende kriterier:

  • Aktivt medlemsskab af  ICEEFT. (Her kan du se læse mere om ICEEFT medlemsskab.) Du kan tegne dette medlemsskab selv som årligt medlemsskab (CAN Dollars 75) eller livstidsmedlemsskab CAN Dollars 500), eller du kan tegne det gennem DKCEFT til en årlig pris af CAN Dollars 25 + moms.
  • Gennemført ICEEFT godkendt Externship træning/grundkursus i Danmark eller udlandet.
  • Praktiserer/superviserer/underviser i emotionsfokuseret parterapi i Danmark eller på dansk i andet land.

Et medlemskab betyder blandt andet, at du kan komme på listen over terapeuter, at du kan annoncere dine HMT-kurser på sitet, du får adgang til vores Facebook gruppe og at du modtager vores interne nyhedsmail. Og endelig er der rabat på køb af bogen “Hold Mig” og til udvalgte arrangementer.

Prisen for optagelse er kr. 400 + moms pr. år. Din betaling bidrager til drift, vedligeholdelse og promovering af Dansk Center for Emotionsfokuseret Parterapi. For at blive optaget som medlem er det også et krav, at du på dine web-sider linker til http://www.DKCEFT.dk

For tilmelding eller yderligere information om medlemsskab af DKCEFT og ICEEFT, kan du skrive til  Steen Rassing via  mail@dkceft.dk med oplysning om dit nuværende EFT træningsniveau samt de kontaktoplysninger, du vil have optaget i listen over terapeuter.

 

Politik for opbevaring af personoplysninger

DKCEFT opbevarer personoplysninger til følgende formål:

  1. Terapeutlisten, hvor medlemmer af DKCEFT ønsker at have deres oplysninger stående på terapeutlisterne.
  2. Fakturering af medlemmer af DKCEFT, herunder fakturering af ICEEFT medlemsskab, for de der ønsker det.
  3. Udsendelse af nyhedsbrev for medlemmer af DKCEFT.
  4. Udsendelse af blog-nyhedsopdateringer, for de, der aktivt har tilmeldt sig DKCEFT bloggen via hjemmesiden.

Din indmeldelse eller dit fortsatte medlemsskab af DKCEFT betragtes som dit samtykke til:

  • At vi opbevarer informationer om dit navn, klinikadresse(r), telefonnummer, træningsniveau, og andre informationer som du ønsker optræder i terapeutlisten samt dit ICEEFT medlemsskab.
  • At vi kan udveksle informationer med ICEEFT om dit navn og e-mail adresse, såfremt du har valgt at opkrævning af dit ICEEFT medlemsskab opkræves via DKCEFT.
  • At du tilmeldes DKCEFT’s mailingliste.

Oplysninger om DKCEFT medlemsskab anvendes ikke til andre formål end ovenstående.

Du kan når som helst du ønsker det, bringe dit medlemsskab til ophør og blive slette fra såvel medlemsarkiv som mailingliste.

Ønsker du oplysninger ændret, kan du bede om det via henvendelse på mail.