Generel beskrivelse af EFT træningen

Kurserne i selve parterapeutuddannelsen i EFT afholdes alle af ICEEFT-autoriserede EFT supervisorer og trænere, så du kan være sikker på, at du modtager en træning, som lever op til og er i overensstemmelse med ICEEFTs standarder og den nyeste forskning indenfor EFT. Introduktionskurset er et valgtfrit kursus, som du kan tage for at orientere dig i metoden. Du kan også gå direkte igang med grundkurset af fire dages varighed.

Introduktionskursus, 1 dag varighed, hvor du får et overblik over EFT modellens trin og vigtigste interventioner. Du får introduktion til den grundlæggende teori om tilknytning og problemer i parforhold. Dette er et godt sted at starte for dig, der overvejer om EFT er noget for dig, og endnu ikke har beslutte dig for, om du vil på Externship, og for dig, der allerede arbejder med parterapi, og som gerne vil inspireres til at fokusere mere på tilknytningen.

Selve EFT parterapeutuddannelsen

Første trin: Grundkurset af fire dages varighed (kaldet Externship)
Dette kursus er første del af træningen for dem, der gerne vil uddanne sig i EFT.  Kurset består af fire dages intensiv  træning i Emotionsfokuseret Parterapi. På de fire dage får deltagerne en grundig forståelse for det teoretiske fundament bag emotionsfokuseret parterapi,  som sætter deltagerne i stand til efterfølgende at anvende Emotionsfokuseret Parterapi i deres arbejde med par.

 

Fordybelse – sammenlagt 8 dages træning (kaldet Core Skills Training).
Disse kurser er for dem, der ønsker at gå mere i dybden med EFT-modellens faser, trin og interventioner. Kurset består af 4 moduler i alt, som normalt er fordelt på 2*4 dage. Core Skills 1 & 2 (4 dages varighed) har fokus på fordybelse i fase 1, og Core Skills 3 &4 (4 dages varighed) har fokus på fordybelse af modellens fase 2. Core Skills-træning inkluderer supervision på deltagernes arbejde samt live-demonstrationer af EFT terapien. Deltagelse i Core Skills-træning forudsætter at man har gennemført grundkurset – Externship, og kan tages i vilkårlig rækkefølge.

 

Specialmoduler (kaldet Masterclass) træning er EFT-træningskurser, hvor der er en fordybelse i særlige områder i terapien. Det kan f.eks. være fokus på seksualitet eller arbejdet med traumatiserede par, fokus på terapeutens eget selv etc.. En Masterclass underviser er godkendt ICEEFT træner, på kurset er alle velkome, der som minimum har gennemført grundkurset – Externship.

Certificering. Det er også muligt at opnå en ICEEFT-certificering som parterapeut. Certificeringsforløbet kan du læse mere om her. Certificering er en proces, der handler om at integrere EFT modellen. For at blive certificeret, skal du have taget externship og core skills 1-4 samt have minimum 8 timers supervision. Certificeringsmaterialet består af en casebeskrivelse samt  2 videoklip på 20 minutter. 

 

Krav til deltagere

EFT Externship og Core Skills-træninger er forbeholdt psykologer og psykoterapeuter (MPF eller med uddannelse godkendt af psykoterapeutforeningen) eller terapeuter med tilsvarende kvalifikationer.

Datoer for disse kurser og vores andre træningsforløb, finder du i træningskalenderen. Retur til kalender.

Har du spørgsmål til EFT-kurserne er du velkommen til at kontakte den træner, der står for kurserne (det fremgår af det enkelte kursus beskrivelse).

Tak for din tilmeldning. Du vil nu modtage vores korte nyheder.