Core Skills Advanced Træning modul 1-4

Efteruddannelsens opbygning

Core skills (modul 1 og 2)

Core Skills 1-4  er for EFT parterapeuter, der har været gennem Externship træning, og som ønsker at fordybe sig yderligere i de enkelte trin i modellen.

Kurset er desuden en forudsætning for de, der vil videre med certificeringsprocessen, og skal det indgå i certificeringen skal man på et af core-skills modulerne medbringe optagelser af ens eget arbejde med et par.

På dette 4 dages kursus (Core Skills modul 1 og 2) arbejdes i dybden med fokus på de enkelte trin og interventioner som indgår i modellens fase 1 (de-eskallering).

Temaer på kurset er blandt andet:

  • Formål og betydning af arbejdet i fase 1.
  • Fokus på interventioner i EFT modellens fase 1, trin 1-4
  • Demonstrationer via videoeksempler og live sessioner
  • Afprøvning af færdigheder gennem rollespil og øvelser
  • Supervisioner på medbragte optagelser.
  • Indikatorer på deeskalering

Core skills (modul 3 og 4)

Core Skills 3 & 4  er for EFT parterapeuter, der har været gennem Externship træning.

 

Dette er anden del af Core Skills-træningen (første del er Core Skills 1-2). På disse fire dage arbejdes i dybden med fokus på de enkelte trin og interventioner som indgår i modellens fase 2, herunder engagering af den partner, der trækker sig, opblødning af den opsøgende partner, og arbejde med svigt i tilknytningen.

Som led i Core Skill-træning, skal alle deltagere medbringe en optagelse af arbejde med par enten på Core Skills 1-2 eller Core Skills 3-4. Optagelserne skal være af 15-20 minutters varighed, og man vil på kurset modtage supervision på disse.

Om Jette Simon

Jette Simon er psykolog med mere end 30 års erfaring i at arbejde med par over hele verden, og er leder af Dansk Institut for Emotionsfokuseret Terapi Jette afholder med udgangspunkt i sine baser i Washington og København kurser over det meste af verden. I sit arbejde udviser Jette et dybt engagement og stor kompetence i at støtte par, med at udvikle dybe relationer og nære relationer, og i at skabe en atmosfære som hvor tillid, håb og nye muligheder kan vokse ud af. Og som underviser og supervisor i EFT har Jette evnen til at skabe et trygt rum for læring og udvikling hvor teori og erfaring forenes. Jette Simon er certificeret af ICEEFT som EFT terapeut, EFT supervisor og EFT træner.

Sted

Undervisningen foregår over 4 moduler hos Center for Familieudvikling.

Datoer

Der er endnu ikke datoer for denne uddannelse.

Modul 1-2: Kurset kører fra kl. 10.00 – 16.00 første dag, kl. 9.00 – 16:00 anden og tredje dag, og kl.9.00 – 15 den sidste dag.

Modul 3-4: Kurset kører fra kl. 10.00 – 16.00 første dag, kl. 9.00 – 16:00 anden og tredje dag, og kl.9.00 – 15 den sidste dag.

Underviser

Instruktør: Jette Simon – kurset bliver afholdt på dansk.

Har du spørgsmål til kursets indhold, er du velkommen til at kontakte Jette Simon via mail jettesimon1@gmail.com

Tilmelding

Modul 1-2: Pris: kr. 8.400, ekskl. moms (inkl. manual).

Modul 2-4: Pris: kr. 8.400, ekskl. moms (inkl. manual).
Tilmelding: Kurset afholdes i samarbejde med Center for Familieudvikling og tilmeldingen sker via. deres hjemmeside når datoerne er ude.

Tak for din tilmeldning. Du vil nu modtage vores korte nyheder.