Sue Johnson Tedx Talk: “The new frontiers of Sex and Intimacy”

I denne knap 15 minutters Tedx talk med Sue Johnson fra August 2015, giver hun et spændende indblik i, hvordan sex og intimitet og tilknytning er relateret.

Sue gør op med de strømninger, der har fokus på at problemer i sexlivet løses gennem partnerskift, forandring, og avanceret legetøj og fancy stillinger.

I stedet er der fokus på, at vores seksualitet også er relateret til vores behov for tryg tilknytning til vores partner. Og når vi føler os trygge i parforholdet, udspringer den erotiske leg af dette. Hvis vi ikke er trygge i parforholdet, kan det omvendt også let give problemer med sexlivet.

Du kan se den her: http://tedxtalks.ted.com/video/The-New-Frontier-of-Sex-Intimac

I emotionsfokuseret parterapi støtter vi også par, der oplever problemer med seksualitet og intimitet, gennem et fokus på at genopbygge den emotionelle tryghed i parforholdet, og gennem at udvide synet på intimitet, så det ikke blot handler om fysisk tilfredsstillelse, men om at den erotiske leg i langt højere grad kommer til at handle om nydelse og samhørighed.

Du er altid velkommen til at kontakte en af terapeuterne på vores site, som alle er trænet i Sue Johnsons model for emotionsfokuseret parterapi. Du finder listen her: https://dkceft.dk/find-en-parterapeut/

Udgivet i Uncategorised.