Kurser for terapeuter første halvår 2018

Så er der gang i tilmeldingerne til kurser for terapeuter i første halvår af 2017. Kalenderne byder både på de grundkurser og fordybelsestræning i EFT’ens parterapeutiske model og på kurser, som er åbne for alle terapeuter, der arbejder med par, uanset den terapeutiske retning. Her er nogle eksempler:

5.-6. Januar er der et kursus i, hvordan man takler de udfordringer der kan være i arbejdet med par, som bliver meget reaktive og par, som har traumer med sig. Kurset er åbent for alle, der arbejder med par. Du kan læse mere om dette kursus her

5. Februar er der en 1 dags introduktion til principper, faser og trin i EFT-modellen. Kurset er åbent for alle,d er arbejder med par. Du kan læse mere om dette kursus her.

1.-4. Maj afholdes næste grundkursus i uddannelsen for EFT-parterapeuter. Kurset er forbeholdt psykologer, men der er også mulighed for enkelte deltagere med anden faglig baggrund. Du kan læse mere om dette kursus her.

17.-18. Maj afholde et kursus med fokus på emotionsfokuseret familieterapi. Dette kursus er åbent for alle terapeuter. Du kan læse mere om det her.

Har du allerede deltaget i EFT grundkurset/Externship træningen, kan du finde inspiration i kurset om EFT med individuelle klienter 18. April eller i et af de Core Skills træninger vi har i kalenderen.

Disse og mange flere kurser, finder du i vores kalender for terapeuter på siden her.

 

 

Udgivet i Kurser for terapeuter.