Grundtræning i Emotionsfokuseret Parterapi foråret 2016

Det er rigtigt dejligt, at opleve at der er så stor interesse for træning i Emotionsfokuseret Parterapi – ikke kun i Danmark, men også i de øvrige Nordiske lande. I Danmark afholdes kurserne på dansk med danske materialer. Første del af træningen er de 4 dages Externship træning, som siden suppleres med 2*4 dages fordybelsestræning (Core Skills). Du kan læse mere om træningen her.

I foråret afholdes 2 grundkurser – Externships, hver af 4 dages varighed, og begge afholdes hos Center for Familieudvikling i København. Ønsker du at deltage, klikker du blot på kursusbeskrivelsen, og heri finder du et link til tilmeldingsformularen.

Det ene afholdes 20-23. april, og er et kursus primært med deltagelse af psykologer, da dette kursus er godkendt som led i specialistuddannelsen. Dette kursus kan du læse mere om her.

Det andet kursus afholdes 27-30. april, og dette er åbent for både psykologer og psykoterapeuter og andre med lignende kvalifikationer. Dette kursus kan du læse om her.

 

I efteråret afholdes et enkelt Externship kursus 5.-8. oktober, som du kan læse mere om her.

 

Overvejer du om Emotionsfokuseret Parterapi er noget for dig, afholdes der desuden introduktionsworkshops i København 14/6 (læs mere her) og i Aarhus 22/6 (læs mere her).

Har du allerede deltaget i Externship træning, finder du både Core Skills kurser og EFT Masterclasses i vores kalender her.

Du er altid velkommen til at skrive til Steen Rassing på mail@dkceft.dk, hvis du har spørgsmål til kurserne.

I denne video fortæller vores danske træner Jette Simon lidt mere om, hvad man arbejder med i EFT.

OBS! Dine cookieindstillinger blokerer videoen ovenfor
Acceptér statistics, marketing cookies for at se videoen ovenfor eller brug linket:

https://www.youtube.com/embed/CZ3Gwm6Dx4g?feature=oembed

 

 

Udgivet i Uncategorised.