Jette Simon: Core skills-træning modul 3 og 4 Stavanger

Kort utilgængelig

Dato
Date(s) - 28/05/2018 - 31/05/2018


Core Skills-Træning, modul 3 og 4 v. EFT Træner Jette Simon

Core Skills 3-4  er for EFT parterapeuter, der har været gennem Externship træning.

Dette er anden del af Core Skills-træningen (første del er Core Skills 1-2). På disse fire dage arbejdes i dybden med fokus på de enkelte trin og interventioner som indgår i modellens fase 2, herunder engagering af den partner, der trækker sig, opblødning af den opsøgende partner, og arbejde med svigt i tilknytningen.

Som led i Core Skill-træning, skal alle deltagere medbringe en optagelse af arbejde med par enten på Core Skills 1-2 eller Core Skills 3-4. Optagelserne skal være af 15-20 minutters varighed, og man vil på kurset modtage supervision på disse.

Kurset afholdes i Stavanger, Norge.

Tilmelding:

Interesserede kan henvende sig direkte til Jette Simon på mail: info@jettesimon.com

Har du spørgsmål til kursets indhold, er du velkommen til at kontakte Steen Rassing via sr@steenrassing.dk

 

Træner: Jette Simon

Jette Simon er psykolog med mere end 30 års erfaring i at arbejde med par over hele verden, og er direktør i Washington DC Training Institute for Integrative Couples Therapy og Adjunct Professor. Jette afholder med udgangspunkt i sine baser i Washington og København kurser over det meste af verden. I sit arbejde udviser Jette et dybt engagement og stor kompetence i at støtte par, med at udvikle dybe relationer og nære relationer, og i at skabe en atmosfære som hvor tillid, håb og nye muligheder kan vokse ud af. Og som underviser og supervisor i EFT har Jette evnen til at skabe et trygt rum for læring og udvikling hvor teori og erfaring forenes. Jette Simon er certificeret af ICEEFT som EFT terapeut, EFT supervisor og EFT træner.

Udgivet i ICEEFT godkendte.