Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Parterapi i 6 live – demonstration i Århus

26 oktober - 09:00, 27 oktober - 16:00 CEST

5000DKR

6 live- parterapi- demonstrationer, med den anerkendte og erfarne psykolog og parterapeut Jette Simon

 

Jette Simon vil på kurset demonstrere i alt 6 par-sessioner med terapeuterne/deltagerne som tilskuere. Der vil være rig mulighed for dialog om parterapierne, teori og perspektivering sammen med Jette Simon

En enestående mulighed for at tilegne sig nye kompetencer der let kan omsættes til dit eget arbejde med par og familier.

 

Målgruppe

Terapeuter, psykologer og professionelle omsorgspersoner der arbejder med par og familier. Psykoterapeutstuderende på de sidste to år er også velkommen.

Det er Jettes erfaring at parrene har stort udbytte af at se andre par arbejde, at kunne spejle sig i deres menneskelige udfordringer og at bidrage med refleksioner og inspiration til hinanden.

Jette Simon arbejder emotionsfokuseret (EFT) har stor erfaring med modellen fra USA.

 

Kursets rammer

De seks par deltager begge dage, men forlader rummet ved den efterfølgende refleksion mellem kursets deltagere og Jette Simon

Jette Simon arbejder 1 ½ time med et par.

Par-deltagerne får efterfølgende mulighed for at give medmenneskelig feedback i form af hvad der berørte dem ved at være vidne til parrets arbejde. Derefter holder parrene pause, forlader rummet, og samler Jette op med deltagerne på kurset.

Terapeuterne sidder i en cirkel omkring parret og observerer med henblik på at udvikle egne kompetencer som parterapeut. De deltager ikke i feedback til parrene.

Efter pausen fortsætter Jette Simon med at arbejde med det næste par.

Der er naturligvis fuld tavshedspligt for terapeuterne/ professionelle omsorgspersoner , samt for parrene der deltager.

 

Dato/Tid: 26.-27. oktober 2019. Lørdag 9.00 – 16.30. Søndag 9.00 – 16.00.

 

Tilmelding:Via hjemmesiden for Academy Cph: https://www.academycph.dk/product/parterapi-i-6-live-demonstrationer/

 

Jette Simon

Jette Simon er psykolog og specialist i psykoterapi og supervision med mere end 35 års erfaring i at arbejde med par over hele verden. Hun er leder af Washington DC Training Institute for Integrative Couples Therapy og Adjunct Professor. Desuden leder hun Dansk Center for EFT. I sit arbejde udviser Jette et dybt engagement og stor kompetence i at støtte par, med at udvikle dybe relationer og nære relationer, og i at skabe en atmosfære, hvor tillid, håb og nye muligheder kan vokse . Som underviser og supervisor  har Jette evnen til at skabe et trygt rum for læring og udvikling hvor teori og erfaring forenes. Jette Simon er certificeret af ICEEFT som EFT terapeut, EFT supervisor og EFT træner.

Detaljer

Start:
26 oktober - 09:00
Slut:
27 oktober - 16:00
Pris:
5000DKR
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.academycph.dk/product/parterapi-i-6-live-demonstrationer/

Sted

Godsbanen
Godsbanen i Lokalet Remisen, Skovsgaardsgade 3
Aarhus C,8000Danmark
+ Google Maps