Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Jette Simon og Chris Knill: Hold mig, slip mig!

12 oktober - 10:00, 13 oktober - 15:00 CEST

Hold mig, slip mig! 

Samtaler der fører til samhørighed.

Et nyt kursustilbud til familier med teenagere i løsrivelsesfasen.

INTRODUKTIONSKURSUS  For fagfolk som er interesserede i at lede kurser. 

«Hold mig, slip mig» er et helt nyt program/kursustilbud for familier med teenagere. Det har som mål at styrke den trygge tilknytning mellem familiemedlemmerne, også gennem den stormfulde teenagetid. Kurset bygger på erfaringer fra emotionsfokuseret familieterapi (EFFT) og er en videreudvikling af «Hold mig»- programmet for par, skabt af Dr. Sue Johnson. Materialet blev først udarbejdet af Drs. Nancy og Paul Aiken i USA. Som følge af et treårigt projekt i Norge blev kurset tilpasset skandinaviske forhold. Programmet skal fungere som et forebyggende lavtærskeltilbud for familier med teenagere, og tilbagemeldingerne har været meget positive.

Målet med introduktionskurset for kursuslederne er at gøre andre som arbejder med familier med teenagere/unge i stand til at begynde at tage den skandinaviske tilpasning af materialet i brug blandt teenagere/unge og familier ved Chris Knill EFT terapeut og vejleder. Annette Hassingboe,Berit Jochimsen og Bente Mathiesen vil dele de spæde erfaringer fra Danmark.

Desuden vil Psykolog, Jette Simon tale om EFFT – emotions fokuseret familie terapi. Hvad har vi fokus på i terapien og hvordan arbejder vi med familien i en terapeutisk ramme?

Tidspunkter: Kurset kører d.12/10 2020 kl.10-16 og d.13/10 kl.9-15.

Pris: kr. 4.960, ekskl.moms  (inkl. manual).

Tilmelding: Kurset afholdes i samarbejde med Center for Familieudvikling, hvor du tilmelder dig via denne side her, hvor du finder kurset og tilmeldingsformularen :

Detaljer

Start:
12 oktober - 10:00 CEST
Slut:
13 oktober - 15:00 CEST
Begivenhed Kategori:

Sted

Center for Familieudvikling
Østergade 5, 2. sal
København K, Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://www.familieudvikling.dk