Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Jette Simon: Emotionsfokuseret Familieterapi (EFFT)

9 maj - 10:00, 10 maj - 17:00 CEST

Ved at sætte fokus på de underliggende tilknytningsbehov, tilbyder Emotionsfokuseret Familieterapi (Emotionally Focused Family Therapy – EFFT) en kraftfuld trin-for-trin-proces til at skabe transformerende forandringer. Du vil på denne dag lære om, hvordan du kan hjælpe familiemedlemmer til at arbejde sig gennem relationelle problemstillinger og tidligere svigt frem mod nye mønstre i deres relationer, som kan bibringe dybere kontakt og en større oplevelse af tryghed og sikkerhed. Uanset om du arbejder med enkeltindivider, par eller familier, vil denne træning vise dig, hvordan du kan skabe interaktioner i terapirummet, som vil fordybe effekten af dit arbejde. I løbet af workshoppen vil vi:

  • Lære hvordan du bruger teknikkerne og teorien bag EFFT, til at forstå en families emotionelle dynamikker, få adgang til tilknytningstemaer og skabe nye mønstre af emotionel heling.
  • Lære at genkende hvordan beskyttelsesmønstre afholder individer fra at åbne op til deres sårbarhed, og hvordan de blokerer familiers naturlige evne til at reparere ved brud.
  • Blive bekendte med EFFT’ens tre-fase behandlingsproces, som anvendes til at skabe dybere kontakt, og herunder også hvordan man skaber terapeutisk alliance med de enkelte familiemedlemmer, hvordan man arbejder med at få adgang til underliggende sårbarhed, og hvordan man får modeleret nye positive interaktionsmønstre.

Der vil undervejs være mulighed for en live-demo med en familie.

Workshoppen er åben for alle med terapeutisk baggrund.

Workshoppen forløber i tidsrummet 10-17 første dag og 9-16.00 dag 2.

Prisen for workshoppen er kr. 4.400 + moms,- pr. deltager

Kurset afholdes i samarbejde med Center for Familieudvikling, hvor du tilmelder dig via denne side her, hvor du finder kurset og tilmeldingsformularen.

 

Instruktør: Jette Simon – kurset bliver afholdt på dansk.

Jette Simon er psykolog med mere end 30 års erfaring i at arbejde med par over hele verden, og er direktør i Washington DC Training Institute for Integrative Couples Therapy og AdjunctProfessor. Jette afholder med udgangspunkt i sine baser i Washington og København kurser over det meste af verden. I sit arbejde udviser Jette et dybt engagement og stor kompetence i at støtte par, med at udvikle dybe relationer og nære relationer, og i at skabe en atmosfære som hvor tillid, håb og nye muligheder kan vokse ud af. Og som underviser og supervisor i EFT har Jette evnen til at skabe et trygt rum for læring og udvikling hvor teori og erfaring forenes. Jette Simon er certificeret af ICEEFT som EFT terapeut, EFT supervisor og EFT træner.

 

Detaljer

Start:
9 maj - 10:00
Slut:
10 maj - 17:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Center for Familieudvikling
Østergade 5, 2. sal
København K,Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.familieudvikling.dk