Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jette Simon: Core Skills Advanced Træning modul 3 og 4 2024

15 april - 09.00, 18 april - 16.00 CEST

8.400DKR

Core Skills 3 & 4  er for EFT parterapeuter, der har været gennem Externship træning.

Dette er anden del af Core Skills-træningen (første del er Core Skills 1-2). På disse fire dage arbejdes i dybden med fokus på de enkelte trin og interventioner som indgår i modellens fase 2, herunder engagering af den partner, der trækker sig, opblødning af den opsøgende partner, og arbejde med svigt i tilknytningen.

Som led i Core Skill-træning, skal alle deltagere medbringe en optagelse af arbejde med par enten på Core Skills 1-2 eller Core Skills 3-4. Optagelserne skal være af 15-20 minutters varighed, og man vil på kurset modtage supervision på disse.

 

Tidspunkter: Kurset kører fra kl. 10.00 – 16.00 første dag, kl. 9.00 – 16:00 anden og tredje dag, og kl.9.00 – 15 den sidste dag.

Pris: kr. 8.400, ekskl.moms  (inkl. manual).

Tilmelding: Kurset afholdes i samarbejde med Center for Familieudvikling, hvor du tilmelder dig via denne side her, hvor du finder kurset og tilmeldingsformularen.

 

Har du spørgsmål til kursets indhold, er du velkommen til at kontakte Jette Simon via mail jettesimon1@gmail.com

 

Instruktør: Jette Simon – kurset bliver afholdt på dansk.

Jette Simon er psykolog med mere end 30 års erfaring i at arbejde med par over hele verden, og er leder af Dansk Institut for Emotionsfokuseret Terapi Jette afholder med udgangspunkt i sine baser i Washington og København kurser over det meste af verden. I sit arbejde udviser Jette et dybt engagement og stor kompetence i at støtte par, med at udvikle dybe relationer og nære relationer, og i at skabe en atmosfære som hvor tillid, håb og nye muligheder kan vokse ud af. Og som underviser og supervisor i EFT har Jette evnen til at skabe et trygt rum for læring og udvikling hvor teori og erfaring forenes. Jette Simon er certificeret af ICEEFT som EFT terapeut, EFT supervisor og EFT træner.

Detaljer

Start:
15 april - 09.00 CEST
Slut:
18 april - 16.00 CEST
Pris:
8.400DKR
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.familieudvikling.dk/cff-shop/

Sted

Center for Familieudvikling
Østergade 5, 2. sal
København K, Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Tak for din tilmeldning. Du vil nu modtage vores korte nyheder.