Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jette Simon: 5 Parterapi live sessions

18 april - 09:30, 19 april - 16:30 CEST

5625DKR

5 Parterapi live sessions med den anerkendte og meget erfarne psykolog, parterapeut og specialist i psykoterapi Jette Simon

Denne gang åbnes der også op for muligheden for sessions med  familierelationer og voksne relationer og, f.eks. søskende og venskaber.

Du har her muligheden for at opleve 5 live parterapi/relations-demonstrationer, hvor du som fagperson kan lade dig inspirere og berøre af Jette Simons terapeutiske arbejde her og nu. Vi lægger denne gang endnu mere vægt på den metodiske, faglige dialog og teoretiske perspektivering. En unik mulighed for at få faglig næring, nye kompetencer og sparring med kompetente kollegaer på en spændende og let omsættelig måde.

 

Målgruppe: 

Terapeuter, psykologer og professionelle omsorgspersoner der arbejder med par og familier. Psykoterapeutstuderende på deres sidste to år er også velkommen.

Du er meget velkommen til at opfordre par/relationer i dit eget netværk til at melde sig til kurset, eller måske er det noget for dig og din partner.

Det er Jettes erfaring, at parrene har stort udbytte af at se andre par arbejde, at kunne spejle sig i deres menneskelige udfordringer og at bidrage med refleksioner og inspiration til hinanden.

Se mere på: https://www.academycph.dk/product/har-du-og-din-partner-brug-for-parterapi-unik-mulighed-workshop-med-psykolog-jette-simon/

 

Jette Simon arbejder emotionsfokuseret (EFT), har stor erfaring med modellen fra USA og fortæller at: ”Kombinationen af par-arbejdet og grupperammen skaber en helt særlig stemning, hvor vi lader os berøre af hinandens erfaringer og oplever vores fælles menneskelige udfordringer – med plads til lethed, humor og udvikling. Et set-up hvor gruppens energi bidrager til en utrolig støtte i parrenes investering og arbejde med hinanden.

 

Ramme for dagene: 

De fem par deltager begge dage

Jette Simon arbejder 1½ time med hvert par.

Pardeltagerne får efterfølgende mulighed for at give medmenneskelig feedback, i form af hvad der berørte dem ved at være vidne til parrets arbejde. Derefter holder parrene pause, forlader rummet, og Jette samler op med terapeuterne på kurset. (i frokostpause og sidst på dagen)

Terapeuterne sidder i en cirkel omkring parret og observerer, med henblik på at udvikle egne kompetencer som parterapeut. De deltager ikke i feedback til parrene.

Efter pausen fortsætter Jette Simon med at arbejde med det næste par.

Der er naturligvis fuld tavshedspligt for terapeuterne/ professionelle omsorgspersoner, samt for parrene der deltager.

 

Servering: Te, kaffe og snacks i pauserne

Frokost: Der kan købes mad i området, hvor der er mange gode caféer og butikker

 

Om Jette Simon: 

Jette Simon er psykolog og specialist i psykoterapi og supervision med mere end 35 års erfaring i at arbejde med par over hele verden. Hun er leder af Washington DC Training Institute for Integrative Couples Therapy og Adjunct Professor. Desuden leder hun Dansk Center for EFT. I sit arbejde udviser Jette et dybt engagement og stor kompetence i at støtte par, med at udvikle dybe relationer og nære relationer og i at skabe en atmosfære, hvor tillid, håb og nye muligheder kan vokse. Som underviser og supervisor har Jette evnen til at skabe et trygt rum for læring og udvikling, hvor teori og erfaring forenes. Jette Simon er certificeret af ICEEFT som EFT-terapeut, EFT-supervisor og EFT træner.

Detaljer

Start:
18 april - 09:30
Slut:
19 april - 16:30
Pris:
5625DKR
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.academycph.dk/product/5-parterapi-live-sessions-med-jette-simon/

Sted

København
Danmark + Google Maps