Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

EFT Grundkursus/Externship træning København 2023 ved Jette Simon

2 oktober - 10.00, 5 oktober - 15.00 CEST

8.400DKR

Fire dages grundlæggende træning i Emotionsfokuseret Parterapi, baseret på Susan Johnsons model for emotionsfokuseret parterapi. Kurset er godkendt af The International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy – ICEEFT.

Kursets indhold

I løbet af disse fire dage, får du en grundig introduktion til EFT modellen, de enkelte faser, trin og interventioner, så du efterfølgende kan anvende det i dit arbejde med par.

Kursets overordnede målsætninger er:

  • Deltagerne vil opnå en tydelig forståelse for de grundlæggende erfaringsbaserede og systemiske koncepter, som indgår i en emotionsfokuseret fremgangsmåde i parterapi.
  • Deltagerne vil være i stand til at konceptualisere parforholdsproblemer og deres løsning baseret på teorier om tilknytning og følelser.
  • Deltagerne vil udvikle færdigheder i at hjælpe partneren med at bearbejde de følelsesmæssige reaktioner, som fastholder parret i frustrerende interaktioner.
  • Deltagerne vil udvikle færdigheder i at hjælpe partnerne til at forme nye mønstre i parrets samspil og til at skabe øjeblikke som knytter dem sammen.
  • Deltagerne vil udvikle færdigheder i at komme videre, når tingene kører fast med par.

 

Et Externship omfatter også observation af live terapi sessioner, præsentation af teori og teknikker, træningsøvelser og diskussion af specifikke cases og terapeutiske temaer.

Externship træningen er forudsætningen for senere deltagelse i Advanced Core Skills Training og en eventuel certificering indenfor EFT.

Hvem kan deltage: EFT Externship og Core Skills træninger er forbeholdt psykologer og psykoterapeuter, hvis uddannelse er godkendt af psykoterapeutforeningen.

 

Forberedelse til kurset: Det anbefales deltagerne, at de inden træningen har læst Sue Johnsons bog The Practice of Emotionally Focused Couple Therapy: Creating Connection (Basic Principles Into Practice Series)

 

Tidspunkter: Kurset kører fra kl. 10.00 – 16.00 første dag, kl. 9.00 – 16:00 anden og tredje dag, og kl.9.00 – 15 den sidste dag.

Pris: kr. 8.400, ekskl.moms  (inkl. manual).

Tilmelding: Kurset afholdes i samarbejde med Center for Familieudvikling, hvor du tilmelder dig via denne side her, hvor du finder kurset og tilmeldingsformularen.

 

Har du spørgsmål til kursets indhold, er du velkommen til at kontakte Jette Simon via mail jettesimon1@gmail.com

 

Instruktør: Jette Simon – kurset bliver afholdt på dansk.

Jette Simon er klinisk psykolog med mere end 40 års erfaring i at arbejde med par i mange kulturelle kontekster. Jette  er leder af Dansk Center for Emotionsfokuseret Terapi . I sit arbejde udviser Jette et dybt engagement og stor kompetence i at støtte par i at udvikle nære relationer, og i at skabe en atmosfære af tillid og håb.  Jette har evnen til at skabe et trygt rum for læring og udvikling hvor teori og erfaring forenes. Jette Simon er certificeret af ICEEFT som EFT terapeut, EFT supervisor og EFT træner. Specialist i psykoterapi og supervision.

Detaljer

Start:
2 oktober - 10.00 CEST
Slut:
5 oktober - 15.00 CEST
Pris:
8.400DKR
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.familieudvikling.dk/uddannelse-i-arbejdet-med-par/emotionsfokuseret-parterapi/

Sted

Center for Familieudvikling
Østergade 5, 2. sal
København K, Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside