Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

EFFT – emotionsfokuseret familie terapi – Jette Simon

7 oktober - 10.00, 29 oktober - 15.00 CEST

4.200dkkr

 

To dage om emotions fokuseret familieterapi. Kurset giver dig overblik over behandlingsmål, mønstre i familie konflikter og processen i terapien. Der er fokus på de kliniske aspekter sœrlig med henblik på hvad der blokerer for forœldreomsorg og hvad der blokerer i forhold til at udtrykke emotionelle tilknytningsbehov hos barnet. Fokus er at styrke de emotionelle bånd.
Kurset vil indeholde optagelser fra EFFT.

Tidspunkter: Fredag d.07.10.2022 kl. 10.00 – 16.00 og lørdag d.29.10.2022 kl. 9.00 – 15 

Pris: kr. 4.400, ekskl.moms.

Tilmelding: Kurset afholdes i samarbejde med Center for Familieudvikling, hvor du tilmelder dig via denne side her, hvor du finder kurset og tilmeldingsformularen.

Har du spørgsmål til kursets indhold, er du velkommen til at kontakte Jette Simon via mail jettesimon1@gmail.com

Instruktør: Jette Simon – kurset bliver afholdt på dansk.

Jette Simon er klinisk psykolog med mere end 40 års erfaring i at arbejde med par i mange kulturelle kontekster. Jette  er leder af Dansk Center for Emotionsfokuseret Terapi . I sit arbejde udviser Jette et dybt engagement og stor kompetence i at støtte par i at udvikle nære relationer, og i at skabe en atmosfære af tillid og håb.  Jette har evnen til at skabe et trygt rum for læring og udvikling hvor teori og erfaring forenes. Jette Simon er certificeret af ICEEFT som EFT terapeut, EFT supervisor og EFT træner. Specialist i psykoterapi og supervision.

Detaljer

Start:
7 oktober - 10.00 CEST
Slut:
29 oktober - 15.00 CEST
Pris:
4.200dkkr
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
https://www.familieudvikling.dk/cff-shop/