Indlæser kort...

Dato
Date(s) - 05/02/2018

Lokation
Roskildevej 46


Denne introduktionsdag er for alle psykologer, psykoterapeuter og familieterapeuter og andre, som gerne vil vide mere om, hvordan man kan inddrage tilknytningsteori og et emotionsfokus i arbejdet med par. Dagen er også for dig, der allerede kender til EFT-modellen, som godt vil have genopfrisket overblikket.

Med dig hjem får du viden, nye perspektiver og inspiration til dit arbejde med par, som du kan bruge, uanset om du overvejer at uddanne dig i EFT-modellen, eller blot ønsker inspiration til de metoder du allerede anvender i dit arbejde med par.  Har du planer om at tage EFT-træningen, kan denne workshop også være et godt sted at starte, da du i løbet af dagen også introduceres til den terapeutiske model.

Indholdet af denne dag er bl.a.:

  • Betydningen af tilknytningsteorien og fokus på emotioner som et kort og kompas i arbejdet med par.
  • Parforholdets brud og konfliktmønstre – hvordan kan man forstå dem i et systemisk perspektiv og med tilknytning som forståelsesramme.
  • Lidt om EFT baggrund, historik og forskning.
  • EFT-modellens faser og trin.
  • Interventioner og forandringsskabende events i terapien.
  • Lidt om ICEEFT godkendte kurser og vejen til certificering.

_Q3J2551-2

Instruktør på dagen er Steen Rassing, psykoterapeut MPF, ICEEFT certificeret parterapeut samt under uddannelse som EFT-supervisor.

 

Denne dag afholdes Roskildevej 46, Frederiksberg.

Tidspunkt: 5. Februar 2018 kl. 10.00 – 16.30

Tilmeldingsfrist 29. januar 2018

Prisen for deltagelse er kr. 1.000,- + moms, som inkluderer te og kaffe undervejs samt kopi af overheads. Frokost er på egen hånd (medbragt mad eller på de omkringliggende cafeer).

Har du nogen spørgsmål til arrangementet og/eller ønsker du at tilmelde dig, kan du skrive til mig på sr@steenrassing.dk