Indlæser kort...

Dato
Date(s) - 15/08/2017

Lokation
Roskildevej 46


Denne introduktionsdag er for alle psykologer, psykoterapeuter og familieterapeuter og andre, som gerne vil vide mere om, hvordan man kan inddrage tilknytningsteori og et emotionsfokus i arbejdet med par.

Med dig hjem får du viden, nye perspektiver og inspiration til dit arbejde med par, som du kan bruge, uanset om du overvejer at uddanne dig i EFT-modellen, eller blot ønsker inspiration til de metoder du allerede anvender i dit arbejde med par.  Har du planer om at tage EFT-træningen, kan denne workshop også være et godt sted at starte, da du i løbet af dagen også introduceres til den terapeutiske model.

Indholdet af denne dag er bl.a.:

  • Betydningen af tilknytningsteorien som et kort og kompas i arbejdet med par.
  • Tilknytning, brud og konfliktmønstre – hvad sker der, og hvorfor+
  • EFT baggrund, historik og forskning.
  • EFT-modellens faser og trin.
  • Interventioner og forandringsskabende events i terapien.
  • Introduktion til de ICEEFT godkendte kurser og vejen til certificering.

_Q3J2551-2

Instruktør på dagen er Steen Rassing, psykoterapeut MPF, ICEEFT certificeret parterapeut samt under uddannelse som EFT-supervisor.

 

Denne dag afholdes Roskildevej 46, Frederiksberg.

Tidspunkt: 15. August 2017 kl. 10.00 – 16.30

Tilmeldingsfrist 14. August 2017

Prisen for deltagelse er kr. 1.000,- + moms, som inkluderer te og kaffe undervejs samt kopi af overheads. Frokost er på egen hånd (medbragt mad eller på de omkringliggende cafeer).

Har du nogen spørgsmål til arrangementet og/eller ønsker du at tilmelde dig, kan du skrive til mig på sr@steenrassing.dk