Indlæser kort...

Dato
Date(s) - 05/01/2018 - 06/01/2018

Lokation
Center for Familieudvikling


To-dages workshop /Klinisk Psykolog Jette Simon – EFT trœner.

Opbygning af tillid, tilstedeværelse og kompetencer i arbejdet med par med høj reaktivitet.

I denne workshop, der er åben for alle, som arbejder med par og familier, vil fokus være på at hjælpe terapeuten med at organisere og guide den terapeutiske samtale. Deltagerne vil gennem workshoppen opnå forståelse for, hvordan man skridt for skridt arbejder intrapsykisk med partnere med henblik på at opnå en kontakt mellem dem. Deltagerne lærer at støtte overlevere af traumer i at mobilisere mod til at række ud efter trøst og beskyttelse (spændinger mellem frygt og længsler), og hvordan man forbereder partnere på at være lydhøre (et fantastisk privilegium, men også et ekstraordinært pres for partneren til en overlever af traumer).

Deltagerne lærer at blive i processen, når klienter bliver aktiveret følelsesmæssigt, en normal og forståelig konsekvens af traume, og når vi, klinikerne bliver aktiveret.

Denne workshop lægger vægt på tre nøglefunktioner i arbejdet med følelsesmæssige ekkoer: Klinisk vurdering og identifikation af forskellige personlige og parforholdsmæssige faktorer, der påvirker klinisk beslutningstagning, nøgle-EFT-interventioner, der er centrale for at arbejde med følelser både intrapsykisk og interpersonelt, og hvordan man fremmer intrapsykisk og interpersonel arbejde. I denne workshop vil vigtigheden af ​​terapeutens evne til at følge op på og reagere på klientens nuværende øjebliks oplevelser, især ekstreme tilstande af reaktivitet, fremhæves. Deltagerne vil opnå viden om, hvordan man arbejder intrapsykisk for at kunne arbejde interpersonelt med henblik på at skabe kontakt mellem partnerne.

 

Tidspunkter: : 5 og 6 januar-2018 10-16 hver dag.

Prisen for kurset er kr. 4.400,- + moms (incl. kursusmaterialer, excl. frokost) der betales ved tilmelding.

Tilmelding:

Kurset afholdes i samarbejde med Center for Familieudvikling, hvor du tilmelder dig via denne side her, hvor du finder kurset og tilmeldingsformularen.

Har du spørgsmål til kursets indhold, er du velkommen til at kontakte Steen Rassing via sr@steenrassing.dk

 

Træner: Jette Simon

Jette Simon er psykolog med mere end 30 års erfaring i at arbejde med par over hele verden, og er direktør i Washington DC Training Institute for Integrative Couples Therapy og Adjunct Professor. Jette afholder med udgangspunkt i sine baser i Washington og København kurser over det meste af verden. I sit arbejde udviser Jette et dybt engagement og stor kompetence i at støtte par, med at udvikle dybe relationer og nære relationer, og i at skabe en atmosfære som hvor tillid, håb og nye muligheder kan vokse ud af. Og som underviser og supervisor i EFT har Jette evnen til at skabe et trygt rum for læring og udvikling hvor teori og erfaring forenes. Jette Simon er certificeret af ICEEFT som EFT terapeut, EFT supervisor og EFT træner.