Indlæser kort...

Dato
Date(s) - 01/05/2018 - 04/05/2018

Lokation
Center for Familieudvikling


 

Fire dages grundlæggende træning i Emotionsfokuseret Parterapi (Externship), baseret på Dr. Susan Johnsons model for emotionsfokuseret parterapi. Kurset er godkendt af The International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy – ICEEFT.

 

Kursets indhold

I løbet af disse fire dage, får du en grundig introduktion til EFT modellen, de enkelte faser, trin og interventioner, så du efterfølgende kan anvende det i dit arbejde med par.

Kursets overordnede målsætninger er:

  • Deltagerne vil opnå en tydelig forståelse for de grundlæggende erfaringsbaserede og systemiske koncepter, som indgår i en emotionsfokuseret fremgangsmåde i parterapi.
  • Deltagerne vil være i stand til at konceptualisere parforholdsproblemer og deres løsning baseret på teorier om tilknytning og følelser.
  • Deltagerne vil udvikle færdigheder i at hjælpe partneren med at bearbejde de følelsesmæssige reaktioner, som fastholder parret i frustrerende interaktioner.
  • Deltagerne vil udvikle færdigheder i at hjælpe partnerne til at forme nye mønstre i parrets samspil og til at skabe øjeblikke som knytter dem sammen.
  • Deltagerne vil udvikle færdigheder i at komme videre, når tingene kører fast med par.

Kurset omfatter også observation af live terapi sessioner (live eller optagede), præsentation af teori og teknikker, træningsøvelser og diskussion af specifikke cases og terapeutiske temaer.

Denne kursus er forudsætningen for senere deltagelse i Core Skills Training og en eventuel certificering indenfor EFT.

 

Kurset forventes godkendt af psykologforeningen: Til brug i Specialistuddannelse i Psykoterapi -voksne, Specialistmodul, emneområde  Psykoterapi med voksne: 12.4.4.2.3. Anden teoretisk referenceramme med 30 timer.

 

Hvem kan deltage

Dette kursus er primært forbeholdt psykologer. Der er også enkelte pladser på kurset til psykoterapeuter med uddannelse godkendt af psykoterapeutforeningen.

 

Forberedelse til kurset

Det anbefales deltagerne, at de inden træningen har læst Sue Johnsons bog The Practice of Emotionally Focused Couple Therapy: Creating Connection (Basic Principles Into Practice Series)

 

Praktiske oplysninger

Dato: 1.-4. maj 2018

Tider: kl. 10-17 første dag, 9-16 de 3 øvrige.

Pris og betaling: kr. 8.400,- + moms inkl. manual, excl frokost.

 

Tilmelding

Kurset afholdes i samarbejde med Center for Familieudvikling, hvor du tilmelder dig via denne side her, hvor du finder kurset og tilmeldingsformularen.

Har du spørgsmål til kursets indhold og EFT-uddannelserne, er du velkommen til at kontakte Steen Rassing via sr@steenrassing.dk

 

Underviser

Instruktør: Jette Simon – kurset bliver afholdt på dansk med danske materialer.

Jette Simon er psykolog med mere end 30 års erfaring i at arbejde med par over hele verden, og er direktør i Washington DC Training Institute for Integrative Couples Therapy og Adjunct Professor. Jette afholder med udgangspunkt i sine baser i Washington og København kurser over det meste af verden. I sit arbejde udviser Jette et dybt engagement og stor kompetence i at støtte par, med at udvikle dybe relationer og nære relationer, og i at skabe en atmosfære som hvor tillid, håb og nye muligheder kan vokse ud af. Og som underviser og supervisor i EFT har Jette evnen til at skabe et trygt rum for læring og udvikling hvor teori og erfaring forenes. Jette Simon er certificeret af ICEEFT som EFT terapeut, EFT supervisor og EFT træner.